Selecteer een pagina

Wachten is de valkuil

wandelen geprek duinen valkuil

Herken je de volgende gedachten?

 • Straks, als iedereen gevaccineerd is dan…
 • Straks, als de corona voorbij is dan…
 • Straks, als het project is afgerond dan…
 • Straks, als de scholen weer open zijn dan…
 • Straks, als de voorjaarsvakantie er is dan…
 • Straks, als de zomer er is dan…
 • Straks, als de gesprekken zijn geweest dan…
 • Straks, als de <vul zelf maar in> klaar is dan…

Zie je wat deze gedachten doen? Een ‘als/dan’ spookt er door je hoofd namelijk. En heel eerlijk gezegd is dat puur uitstelgedrag. Plus (valse) hoop creëren voor een betere toekomst. Terwijl die toekomst er nu al is.

Want waar wacht je op?

De onzekerheden van nu lijken alles te stagneren. Alle maatregelen, die lijken het normale leven nog even uit te stellen. Lijken…

Want is het werkelijk nodig om te wachten op betere tijden? Nee, vinden wij van niet. Wij vinden juist dat nu de tijd is om zelf betere tijden te maken! Want wie zegt namelijk dat het straks beter is? Er komt altijd wel weer wat nieuws bij wat je ‘uit balans’ brengt. Jij als persoon, maar ook jij als bedrijf.

Stop met uitstel

Dus zeg nu niet: “Straks, als corona voorbij is ga ik met Michiel en Judith praten over mijn bedrijf”. Maar zeg: “Ik boek nu een online- of wandelafspraak met een van hen om te brainstormen hierover!”

Wandelen

Omdat wandelen buiten nog mag met maximaal twee personen en de buitenlucht plus natuur altijd de mooiste ideeën opwekt, hebben wij onze agenda’s open gegooid voor jou. Lopend in een mooi gebied rondom Utrecht, Amsterdam of bij jou in de buurt komen we samen tot een nieuw plan om jouw bedrijf pandemie-proof voor altijd te maken! En wij nemen de broodjes mee als je kiest voor de lunchtijd.

Heb je niet de kans om te wandelen, dan is een online meeting ook een prima optie!

Boek hieronder jouw wandel afspraak

Geef aan welke datum en tijd jouw voorkeur heeft om buiten te wandelen of online te praten. Judith is te boeken op maandag, dinsdag en donderdag om 12:00 en 17:00 uur. Michiel is te boeken op alle dagen van de week om 12:00, 15:00 of 17:00 uur.

 

Wat kun je verwachten tijdens het wandelen?

 • Je kan verwachten dat je met frisse, nieuwe energie weer achter je computer kruipt om het beleid van 2021 te herzien!
 • Je kan verwachten dat je met ontzettend veel werkzin aan de slag gaat met de eerste data prikken voor een online workshop met je partner, team of collega’s.
 • Je kan verwachten dat je anders kijkt tegen de hindernissen die gaan komen in de toekomst. Of het nu een pandemie is of een vastgeroest team, jij weet straks hoe je daar gelijk op kan acteren in plaats van afwachten.
 • En je kan een hele fijn, zachte en warme sjaal verwachten, om de winterwind te trotseren, terwijl we rondlopen.

Het kost jou niets!

Alleen ongeveer 45 minuten online- of wandeltijd en misschien wat modderschoenen daarna om schoon te maken na het wandelen. Oh, en misschien een vieze broek door een valkuil gegraven door een konijn, mol of hond. Maar daar helpen we je gewoon uit.

We hebben een paar mooie gebieden om te lopen rondom Amsterdam en Utrecht. Daar spreken we graag met je af. Maar heb jij een gebied waarvan je zegt “Michiel/Judith, dit moet je zien hier, het is zo mooi!” dan komen we ook naar jou toe. Wil je liever online meeten, geef dat dan aan in de notities van de afsprakenplanner.

Laat het ons weten in de afsprakenplanner hieronder, welke datum en tijd jouw voorkeur heeft en geef aan waar je graag wilt afspreken. Judith is te boeken op maandag, dinsdag en donderdag om 12:00 en 17:00 uur. Michiel is te boeken op alle dagen van de week om 12:00, 15:00 of 17:00 uur.

Sjaal voor tijdens het wandelen

Vaker onze blogs lezen?

 

Meld je dan aan om ze automatisch te ontvangen.